AquaNife Vandpolering

Vandpolering er en effektiv process, hvor vand agerer som hovedkomponent med et specialfremstillet iblandet medie.

Der andvendes ikke kemi- eller opløsningsmidler, derfor er behandlingen meget skånsom for dit emne.

Emnerne sprayes med denne blanding under højt tryk, og i forhold til andre kendte metoder er dette ikke aggressivt på overfladen, lejepasninger påvirkes ikke, og overfladen fremstår forseglet, smudsafvisende, og er nem at holde ren.

Effektiv vandpolering af alle metaller og plast

Vandpolering er en proces hvor du kan få poleret alverdens metaldele. Det foregår under højt tryk og består af vand tilsat særligt medie, som skånsomt polerer overfladen

Vandpolering til restaurering af biler og mc

Vandpolering er en perfekt løsning, hvis du f.eks. skal restaurere en ældre bil, motorcykel eller noget helt tredje. Nye dele produceres måske ikke længere, eller er bare for dyre eller svære at anskaffe

Af alle restaureringsmetoder der findes, så er vandpolering klart den mest sikre løsning, da det netop er så skånsomt, samtidig med at det er utroligt effektivt.

Resultatet af en vandpolering hos os ved Vandpolering Syd er, at dine motordele, bliver så rene, at de fremstår som var de helt nye. Efter behandlingen fremstår overfladen med en ensartet mat satin finish. Ofte meget pænere end da delene var nye og kom fra fabrikken. Så hvis du har en veteranbil, motorcykel eller bare ønsker at give dine emner en skånsom og effektiv rengøring og pænere overflade, så er en vandpolering den perfekte løsning for dig.

Hvordan fungerer en vandpolering?

Vandpolering foregår i en kabine/maskine, som behandler de enkelte dele under et højt vandtryk.

Denne proces er ikke lige så aggressiv mod dine emner eller komponenter, som andre rensningsmetoder kan være.

Derfor er risikoen for at dine komponenter bliver ridset eller beskadiget minimal, eller som ikke eksisterende, hvis du vælger vandpolering, som din løsning.

Efter en vandpolering fra Vandpolering Syd sørger vi også for, at der ikke er rester af blæse materiale efterladt i emnerne, samt overfladen vil fremstå forseglet, smudsafvisende og nemmere at holde ren fremover. Ingen slid eller slitage på dine emner og alle lejepasninger, gevind osv. forbliver upåvirket af behandlingen.